Volleybollsäsongen is on

De senaste fyra åren har volleybollfester i vår trädgård varit ett stående inslag i The Summer in Nyhem. Vi har en skitstor gräsmatta, så klart man ska ha en volleybollplan då. Det hade nästan varit ohyfsat mot gräsmattan att inte utnyttja den.

Igår hade vi sommarens första volleybollfest. Traditionen är sån att vi börjar med kaffe medan alla sitter och sneglar på planen och inte riktigt vågar ta första steget. Sen är det någon som får tummen loss och plötsligt far alla upp och vill spela på samma gång. De första två matcherna brukar vara ganska katastrofala pga brist på talang och kommunikation, men efter ett par matcher kommer vi underfund med att det går betydligt bättre om man kommunicerar inom laget så då ökar ändå kvaliteten på spelet ganska rejält. Sen tänds grillen och alla sveper maten för att hinna spela ett par matcher till innan det blir kaffe och fika. Alltid mycket traditionsenligt och mycket trevligt.

Volleyboll i trädgården.

Jag kunde faktiskt spela en hel del igår, trots stukningen i veckan. Den verkar läka fort och fotleden känns förvånansvärt stabil redan nu. Har även hunnit konstatera att det går fint att cykla och styrketräna, så jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt även om jag kanske väntar några dagar till med att springa.

4 reaktioner på ”Volleybollsäsongen is on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s