Veckans träning stressveckan 36

Den här veckan har varit minst sagt intensiv. Förutom jobb måndag till fredag har det varit föräldramöte, frisörtid, fritidsgårdsvaktning, fika hos kompisar och grillkväll. Bara två kvällar lediga. Så att jag har lyckats springa fyra gånger och mysmotionera två gånger är helt jäkla sensationellt!

Såhär.

Måndag: eftermiddagsjogg 5,5 km (den ena av de två lediga kvällarna).

Tisdag: vila.

Onsdag: masade mig upp på en morgonjogg vid halv sju, vilket är jättejättetidigt för att vara jag. Har inte mycket ork på morgonen, men fick iallafall till 5 km.

Torsdag & fredag: vila.

Lördag: mysmotion nummer ett. Gick ner till stranden med Rut, låg och läste tidning och drack kaffe, kastade lite pinne och simmade fram och tillbaka ungefär 400 meter för det var så skönt i vattnet att jag aldrig ville gå upp.

Strandhäng.

Sen körde jag till Bäckhalladalen utanför Simrishamn. Där finns en motionsslinga på ett par kilometer, men det absolut roligaste där är att lämna slingan och springa ut i en hage där man kan skutta runt på hällarna och över den lila ljungen. Ibland kan det vara ganska vattensjukt där så man klafsar fram, men efter den här torra sommaren knastrade det bara under skorna.

Bäckhalladalen ljung.

Det har varit en riktigt varm vecka, rena högsommarvärmen, så det har varit ganska jobbigt att springa. Enda sköna rundan den här veckan kom på …

Söndag: började med lite mysmotion även idag i form av cykling förbi Prästens badkar, på den sandiga stigen längs Skåneleden mot Baskemölla. Där är det riktigt roligt att cykla. Pausade på klipporna och badade och drack kaffe en stund.

Kaffepaus vid Prästens badkar.

Sen ikväll, efter att vi hade grillat med ett par kompisar och kompisarna satt kvar och snackade med maken ett tag, gav jag mig ut på veckans mest seriösa pass. Då var det äntligen lite svalare så jag orkade lite mer. 10 minuter uppvärmning följt av 10×1 min intervaller med 1 min jogg/gåvila emellan. Sen 18 min nedjogg på vägen hem. Riktigt gött att få till en sån genomkörare! 🙂

Så jag är verkligen nöjd med veckans träning/motion, särskilt med tanke på hur fullbokad veckan var. Ibland lyckas man!

 

10 reaktioner på ”Veckans träning stressveckan 36

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s