Housewifey med halsont

Idag har det varit göra-nytta-hemma-dag. Kört till sopstationen, lagat lasagne, rensat bland dotterns gamla leksaker och kläder.

Det har inte blivit någon träning alls denna veckan pga förkylning inkl halsont. Inte oväntat efter att dottern varit hemma från skolan i tre dagar med rejäl förkylning. Det är rätt svårt att undvika då.

Så veckans samlade aktvitet kommer att landa på … tja, noll. (Förutom en hundpromenad i måndags kväll, då jag klämde in lite utfallssteg och saxhopp medan Rut nosade. Alltid något.) Jäkla tur att jag har ett jobb där jag rör mig mycket, det blir iallafall en hel del vardagsmotion under jobbdagen. Men det ger ju inte mycket input på Österlenmara-träningskontot. Är det nu det är dags att bli lite stressad över det? En månad kvar och hittills inte en enda långrunda över två mil. Jaja, det får gå som det går. Man kan ju alltid promenera.

Förkylningsmedicin.

Efter att jag hade varit på sopstationen belönade jag mig själv med en lyxlunch på KIN i Simrishamn. Åt en jättegod blomkålssoppa med surdegsmacka och massa goda grönsaker till, och morotskaka till efterrätt, medan jag bläddrade i ett nummer av Vi läser. Jag älskar den tidskriften, man blir så inspirerad att läsa alla möjliga nya författare och får tips om böcker man aldrig hört talas om. Så efter lunchen körde jag till biblioteket och gick och botaniserade bland böcker en stund. Fick hem två av Agatha Christie och en av John Ajvide Lindqvist. Sådärja, de närmaste kvällarna räddade 🙂

Biblioteksskörd.

4 reaktioner på ”Housewifey med halsont

 1. Asch då, hoppas det släpper snart! Mysigt med Österlenmara förresten, jag ligger efter och har missat en del…

  Gilla

  1. Jag tycker det kan vara lite skönt när man upptäcker att man ligger efter i bloggläsandet, det är bara ett tecken på att det vanliga livet är viktigare 🙂

   Gilla

 2. Usch, har också varit sjuk, så jag vet hur det känns. Hos mig gick det också över ganska fort. Testade du ”Coldzyme”? Mina ögon rinner och jag får halv panik bara jag tänker på att använda den! Huuu… Fast nytta gjorde det ju, men fy, så hemskt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s