Rensa skallen i skogen

När man har suttit och byggt hemsida intensivt under några timmar (och svurit över att det blev strömavbrott precis när man bara var halvvägs och webbplatsen såg ut som en kalhygge) är det VÄLDIGT skönt att kunna dra på löparskorna och ge sig ut i skogen en sväng, rensa skallen och skaka loss den datorkrumma ryggen.

(Förresten, en annan sak som också är sjukt skönt när man har suttit böjd över datorn länge är att gå en runda stavgång. Testa det om ni inte har gjort det, det är som om bröstryggen rätar upp sig på nolltid tack vare stavarna. Så jäkla skönt!)

Idag har jag äntligen publicerat jobbets nya webbplats, som jag har grejat med lite då och då under några veckor. Känns bra att äntligen ha fått upp de nya sidorna och sett att det fungerar som det är tänkt.

När jag var klar tog jag en lätt jogg upp i skogen, på slingorna i Gylleboskogen som man når efter en dryg kilometer här hemifrån oss. Bara skaka loss kroppen, vila huvudet från det digitala och lyssna på naturljud.

Jag sprang i mina nya Gococo trailstrumpor som finns hos runon.se. Har testat dem ett par gånger innan och gillar dem jättemycket. De sitter som en smäck, kasar inte runt det minsta. Dessutom verkar de hålla fötterna torra trots att det är fuktigt i gräset. Skorna var blöta när jag kom hem, men det kändes inte igenom strumporna. Verkar lovande.

Gococo trailstrumpor

Nu ska jag leka hemmafru och göra lasagne. Häpp!

Detta inlägg innehåller en affiliatelänk.

5 reaktioner på ”Rensa skallen i skogen

  1. Har kollat på de där strumporna men liksom inte bestämt mig för om det ör något som behövs eller något som bara har uppfunnits för att vi ska köpa dem… jag har ju vanliga otrailiga strumpor året om, i alla terränger och väder och har aldrig några problem. Sen kan jag ju ändå aldrig hålla mig när det kommer något nytt 🙂

    Gilla

    1. Själv har jag så riviga hälar att strumpor blir en förbrukningsvara, de håller aldrig länge och behövs alltid nya. Däremot kan man ju fråga sig om det verkligen är nödvändigt med nya linnen och tajts varje säsong…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s