Två uppsättningar torra fötter

Detta inlägg är ett samarbete med runon.se och innehåller annonslänkar.

Den här sommaren har vi skåningar fått erfara hur det känns att ha konstant blöta fötter. Ett tag regnade det så mycket att samtliga mina skor var blöta flera dagar i rad (jo jag vet jag borde hitta en bättre torkrutin). Jättelockande att stoppa fötterna i redan blöta skor.

I vintras köpte jag ett par Gococo trailstrumpor, som faktiskt gjorde att fötterna kändes torra trots att skorna blev blöta, men sen har den ena strumpan försvunnit i tvätten. (Några gånger har jag haft den kvarvarande strumpan på ena foten och en annan på andra foten, för det är ju trots allt skönare att bara ha en blöt fot.) Nu slår jag till på stort och beställer två par till, så att fötterna ska slippa vara lika blöta under hösten som de har varit under sommaren.

Gococo trailstrumpor

8 reaktioner på ”Två uppsättningar torra fötter

 1. Hur håller de fötterna torra, eller är det att materialet inte _känns_ blött?
  (Jag förstår inte via materialbeskrivningen till strumpan.)

  Gilla

 2. Strumpor som håller fötterna torra trots att skorna är blöta låter ju som science fiction på riktigt. Sådana vill jag också ha nu när höstregnet står som spön i backen😃 Har nog provat det mesta under alla mil på blöta stigar…

  Gilla

  1. Måste nog förtydliga att grejen med strumporna egentligen är att de är snabbtorkande, inte att de aldrig blir blöta. Däremot upplevde jag att fötterna kändes torra trots att skorna var blöta.

   Gilla

 3. Deras strumpor är jättebra.
  Men däremot är mina fötter (*peppar peppar*) oerhört tåliga, så jag har, tack och lov, inte ont av vanliga strumpor. Annars hade jag kanske varit ruinerad vid det här laget… 😛

  Kram M

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s