Röriga dagar fueled by coffee

Den här veckan tillhör den röriga sorten. Två av dagarna jobbar jag både på gymmet och gårdsbutiks/musterijobbet, och det kräver lite mer av skallen att hålla isär saker och ting såna dagar. Därav större kaffebehov än vanliga dagar.

T ex är det bra att man svarar med rätt företagsnamn när man svarar i telefon. Och framförallt har tankarna på rätt håll när man pratar med kunder på ena eller andra stället.

Idag ser den röriga dagen ut såhär:

7.04 Vaknar pga kissnödig och tror att klockan är ungefär två så jag har fem timmar kvar att sova. Nähä. Kaffe tack. Morgonkaos inför skoldag. Kaffet tar slut och vi enas om att vi måste börja koka mer kaffe på morgnarna. Morgonpromenad med Rut.

9.00 Diverse administration för gårdsbutiken, som att beräkna frakter och att kolla upp om nya krav i en certifiering för frukt- och grönsaksodlare berör oss. (Har nu kokat mer kaffe för att kunna hålla ögonen öppna framför datorn.)

10.30 Uppföljning med en kostklient. Blir glad över att klienten fått in mycket mer grönsaker i vardagsmaten.

11.30 Det står 6 km jogg i kalendern, men jag får dåligt samvete av att sticka ut utan Rut när jag snart ska lämna henne ensam hemma, så går en liten runda med henne istället.

12.00 Lunch inkl mailadministration för gårdsbutiken.

13.15 Massage. Inte den sköna sorten utan den där som gör nytta men gör sjukt ont. Blir nålad och koppad pga en låsning vid skulderbladet och apstela axel/nackmuskler som aldrig vill ge med sig.

15.00 Konsultation med ny PT-kund på gymmet. Prat om kundens bakgrund och målsättning och möjligheterna/fördelarna med att träna med PT utifrån denna målsättning.

16.00 Receptionstid på gymmet fram till 20.

21.30 Kvällsrunda med Rut. Däckar sedan troligtvis som en sten.

Kaffepromenad

 

6 reaktioner på ”Röriga dagar fueled by coffee

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s