Välkommen vårtermin

Den här veckan har Vårterminen 2018 officiellt startat.

I måndags var det premiär för mina vårterminsmåndagar som bland annat består av ett skivstångspass och ett seniorjympapass på gymmet. Det är jätteskönt att ha premiären gjord efter att ha tränat in passen om och om igen, nött övningar och låtar i veckor. Det har snurrat rejält i huvudet emellanåt. Men det gick bra, så nu känns det lite lugnare inför nästa måndag.

Imorgon börjar skolterminen, så idag har vi njutit extra mycket av jullovets sista dag som passande nog var riktigt solig.

På fredag ska jag och dottern testa Friskis familjefys för första gången – ett cirkelpass där föräldrar och barn tränar tillsammans.

Beach 2018
Beachsäsongen 2018 är härmed inledd.

Som alltid efter en ledighet tar det emot lite grann att bruka allvar igen, men samtidigt är det skönt att vardagen börjar rulla på igen, att komma in i normala rutiner igen. Av någon anledning gillar jag att hitta in i nya rutiner, att få vardagen att fungera med nya arbetsuppgifter/nya tider/nya aktiviteter. Jag kan riktigt gå igång på att sitta och skriva in nya grejer i kalendern och fundera över hur allt ska klaffa på bästa sätt. Det är väl något med den där känslan av att man får pusslet att gå ihop.

Vad säger ni? Gillar ni också förändring eller föredrar ni en mindre föränderlig vardag?

14 reaktioner på ”Välkommen vårtermin

 1. Min ambition är att vardagen skall vara så enkel och förutsägbar som möjligt, helt enkelt för att jag har mer energi då för att hitta på stora och små äventyr. Måttstocken är att ha så bra snurr på alla måsten hemma att jag spontant skall kunna sova ute en natt också på en vardag. Finns ju egentligen inga skäl att begränsa sig till helgerna!

  Gilla

 2. Åh, jag är nog ett vanedjur. Tycker att vardag är skönt och tappar genomgående alla bollar som har med något annat att göra. Det är galet svårt att bryta mina mönster! Men väldigt skönt när det faktiskt sker!

  Gilla

 3. Struktur, rutiner och planering är absolut mig grej, fast jag gillar ledighet och önskar att jag vore mer spontan ibland!
  Kul att prova på familjefys, berätta gärna hur det gick!

  Gilla

 4. Både och måste jag nog säga. Det ÄR ju något tryggt med samma rutiner, men jag har insett senaste åren att jag växer såå mycket mer om jag väljer (eller tvingas till) förändring… 🙂 Hade nog varit ohållbart (och tråkigt) om ingenting förändrades.

  Kram M

  Gilla

 5. Vardag och rutiner är skönt och tryggt men utan förändring sker oftast ingen utveckling så jag svarar både vardag OCH förändring 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s