Förlåt kroppen …

… för att jag tvingar dig att sitta vid datorn jättemånga timmar varje dag tills ryggen och nacken blir alldeles stel och krum, ögonen irriterade och huvudet översvämmat av information.

dator och kaffe

Ändå är det här jobba-hemifrån-upplägget något som jag har drömt om tidigare, då jag nyss hade sagt upp mig från ett heltidsjobb på kontor och fantiserade om en annan vardag. Att sitta och jobba i soffan alt. i solen på uteplatsen, och klämma in både promenader och joggpauser under dagen.

Och det ÄR skönt, men jag hade uppenbarligen glömt bort vad fenomenet att spendera många timmar framför datorn gör med kroppen.

Fem dagar till deadline. Därefter ska jag bland annat göra ett gästspel på gymmet, fixa nya etiketter till marmeladerna i gårdsbutiken, berätta om ett par nya cykelhandskar och en härlig cykelpodd samt ett roligt löpcoachuppdrag 🙂

10 reaktioner på ”Förlåt kroppen …

 1. Du kanske kan lägga in påminnelser i t.ex outlook om att röra dig varje halvtimme /timme (om du inte redan gjort det eller ngt liknande?) Så lätt att fastna i ngt om man är fokuserad och bara glömma bort tiden.. Men YAY för att du vågar! 🙂

  Gilla

 2. Ja, kroppen behöver verkligen rörelse varje dag numera! Annat var det när man var i tonåren, jag rörde mig inte en tum och hade inga problem med det hahaha

  Gilla

 3. Jag drömemr också om det. Inte det onda men att kunna jobba mer hemifrån. Fast jag vet att jag kan bli ”förslöad”…det är bra för mig att behöva gå till bussen, skrivaren och kaffeautomaten… Något att jobba med den dag hemifrånjobbet händer!

  Gilla

  1. Det har helt klart sina fördelar också. Men ja, det kräver rejält med disciplin. Är man på ett kontor blir man ju inte distraherad av tvätthögar, dammråttor och engelska deckare och annat som ligger framme i huset.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s