Lika bra att få skiten gjord

Sista veckan innan semestern river vi av en riktig skitvecka. Dottern vaknade i lördags med konstiga prickar i ansiktet. Vi trodde först att det var myggbett, för det händer då och då att hon och jag vaknar och är alldeles sönderbitna (inte maken däremot, myggorna är tydligen kräsna). Men senare på dagen blev några av prickarna till vätskefyllda blåsor, så då fattade vi att det var vattkoppor. Så nu har den stackaren kliande blåsor över hela kroppen och mår allmänt skit.

Å ena sidan är det skönt att hon får vattkoppor medan hon fortfarande är relativt liten, men å andra sidan kunde hon väl sluppit att få det just på sommarlovet. Fördelen är att det bör gå över nu i slutet av veckan, så nästa vecka då vår semester börjar är hon förhoppningsvis frisk. Lika bra att få skiten gjord, så kan vi ta semester med vetskapen om att vattkoppsskiten är avklarad.

Och sen är det den andra lilla. Rut har ett svulla öra som hon fått antibiotika och inflammationsdämpande mot i en hel vecka, men svullnaden går inte ner. På torsdag blir det ett nytt besök hos veterinären.

Hoppas verkligen att de kommer till rätta med det. Jag längtar efter att se båda töserna glada igen.

Teckning på whiteboard

5 reaktioner på ”Lika bra att få skiten gjord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s