Nära nakenchock

Häromdagen sprang jag min vanliga runda ner i Vik, längs Skåneleden mot Baske och sen samma väg tillbaka igen, för det är så fint att där man man springa tusen gånger utan att tröttna. Det var dock mitt på dagen och sjukt varmt, så när jag kom tillbaka till hamnen på hemvägen var jag tvungen att svalka mig. Mitt i sommaren är man dock inte riktigt lika ensam på Österlen som man är resten av året, så för att inte orsaka rubriker om nakenchock i hamnen när jag skulle kränga av de blöta löparunderkläderna tog jag mig ut på baksidan av piren och tänkte att där är det iallafall ingen som ser mig.

Viks hamn

Jag har aldrig badat därifrån förr, men det var inga problem att ta sig i även om det var många hala stora stenar på baksidan av piren. Det var helt underbart att hoppa i. Tillräckligt varmt för att kunna ligga i en stund och tillräckligt kallt för att jag skulle bli rejält svalkad.

Bad efter jogg i Viks hamn

Jag var inte så sugen på att springa hem i dyblöta trosor, men eftersom jag var själv där bakom piren var det bara att ta av dem och springa hem i bara shortsen. Men precis när jag skulle dra av dem kom det en hel familj engelska turister som satte sig på piren två meter ifrån mig och tittade på utsikten. I FEM MINUTER. Jag var inte jättesugen på att svida om precis framför dem, så jag fick snällt sitta och vänta tills de hade gått. Låtsas att jag också satt och njöt av utsikten.

Jaja. Det var skönt att doppa sig iallafall.

Bad i Viks hamn

5 reaktioner på ”Nära nakenchock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s