Höstlov – läslov – yogalov

Nu är det höstlov, vilket tydligen har döpts om till läslov på sistone, och för mig blir det både läslov och yogalov.

Jag har en alldeles lagom jobbvecka bestående av tre jobbdagar, och har just avverkat två lovdagar med dottern då vi har busat med roliga hundar, skogspromenerat och badat. Dottern passade på att ta simborgarmärket, så gissa hur stolt jag är ☺️ Och Halloweenveckan till ära läser jag givetvis en av Mats Strandbergs skräckisar.

Ikväll har jag varit på yoga med yogamedmig-Maria som har viryayoga i Gladsax. Jag har gått två gånger för henne hittills och har fyra kvar på den här kursen, och har redan upptäckt två saker som jag gillar skarpt med hennes pass. Dels att hon assisterar på ett så skönt sätt, t ex när hon hjälper till att trycka kroppen bakåt mot hälarna när man vilar i barnets position, så att man kommer djupare än man hade kunnat själv av egen kraft. Och dels avslappningen, då hon går runt och gnider in eteriska oljor i pannan på oss när vi ligger och vilar, och inandningsluften doftar helt underbart efteråt. Så härligt!

Och till helgen blir det ännu mer yoga, för då ska jag på Yoga Games! Woohoo det ska bli så jäkla roligt! Första gången som det anordnas i Malmö, det kan man ju inte missa. Jag ska dit på söndagen och har bokat fem pass. Något har en beskrivning som gör att man fattar någorlunda vad de handlar om, som sista passet ”Slow flowing into stillness”, medan andra är något mer svårtolkade. Vad tusan kan t ex ”East West Flow” innebära i yogasammanhang? Jag har inte en aning om det är pass på min nivå eller om jag har råkat boka superavancerade grejer. Jaja, det lär jag väl märka. Roligt ska det iallafall bli!

Yoga Games
Bild lånad från Yoga Games.

6 reaktioner på ”Höstlov – läslov – yogalov

  1. Och här undrar jag vad som hände med ”Novemberlov”. NÄR tusan blev det ”höstlov”??? 😉
    Åååh, vad härligt med Yoga Games. Har tänkt flera gånger att jag ska gå i Göteborg, men har aldrig fått tummen ur…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s