Tackåhej julen

Dagarna efter jul tycker jag är de bästa med hela julen. Allt firande är avklarat, man kan krypa upp i soffan och börja på en efterlängtad julklappsbok och dricka nytt julklappste, det finns massor av rester så man behöver inte laga mat.

Själv har vi varit iväg på ett ”riktigt” julfirande samt haft tre firanden/julfikor hemma hos oss pga svårighet att hitta en tid som funkar för alla. På julafton blev det tacos och sällskapsspel med mina bröder. Jag hade försökt leka housewife och göra saffranspannacotta, vilket ledde till att vi hade pannacotta i hela köket inklusive mellan glasen i ugnsluckan. Maken fick montera isär hela j***a ugnen för att få rent. Men gott blev det 😉

Förutom firande har jag hunnit med en lång hundpromenad med en kompis, en härlig jogg som gjorde att jag kom upp i 70 sprungna mil under året, en varm choklad-promenad med dottern i strålande sol idag, samt ett roligt skivstångspass på Friskis där jag råkade tjonga skivstången i hakan på mig själv så att jag nu är helt blålila under hakan.

God fortsättning!

Dessutom har vi haft en vit jul, vilket tydligen bara händer här en gång vart tionde år. Sen varade det visserligen bara två dagar, men ändå.

2 reaktioner på ”Tackåhej julen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s