Höll inte mer än en vecka

Alltså, det här är lite pinsamt. En endaste vecka klarade jag av att jobba på kontor innan jag sitter här med en skruttig rygg och känner mig som värsta gnällkärringen.

Men till mitt försvar så var det inte stillasittandet som gjorde det, utan att jag var så stirrig med att få till fredagsträning i trädgården att jag värmde upp alldeles för dåligt och sen gav mig på att köra spidersteps på gräsmattan och plötsligt kändes det att något hade hänt med muskeln nere i ryggslutet så att jag fick avbryta passet (fast innan dess hade jag visserligen fått till en del spidersteps, hopprep, knäböjsupphopp, rodd och kettlebellsvingar). Därefter har jag alltså skruttat mig igenom helgen, inte kunnat böja mig framåt, haft seriösa problem att få på mig skorna etc. Såg 106-åriga Dagny på Skavlan och hon var definitivt smidigare än jag.

Jag tror dock att jag just har botat det värsta genom att – tadaaaa – basta och vinterbada! (Samt simma i förmiddags.) Hade bokat löpning runt Gyllebosjön plus bastu och bad i Gyllebosjön med en kompis, men av förklarliga skäl skippade vi löpningen men bastade och badade iallafall. Och trot eller ej så känns ryggen redan bättre. Svinbra! Bada alltså. Det är grejer det. (Eller om det var bastun.)

Gokväll! Nu blir det te och bok i soffan.

4 reaktioner på ”Höll inte mer än en vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s